Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Itm Consultanta Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Webdesign si optimizare SEO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Web design

Realizam pagini web simple ori site-uri complexe cu gestiune de baze de date si management al continutului, in functie de necesitatile tale de comunicare online. Cu ajutorul nostru poti avea un site cu un look profesional si functionalitati complexe pentru a iti putea face cunoscuta oferta, identitatea si a comunica publicului tau tinta ce ai de transmis.

Re-design

Ai un site construit cu ceva timp in urma dar ai dori o grafica mai atractiva, mai multa animatie, tehnologii care faciliteaza incarcarea site-ului mai rapid, optimizare SEO pentru motoarele de cautare? Este momentul sa ii faci site-ului un facelift.

Intretinere site

Daca site-ul tau necesita schimbari de text sau poze periodic, sau vrei doar anumite modificari la un moment dat, putem asigura intretinere lunara / trimestriala, contra unui abonament fix sau in sistem de plata per ora.

Optimizare SEO

Adaugam site-ul la cele mai importante motoare de cautare internationale si optimizam continului lui astfel incat sa fie usor gasit de acesteacand se cauta dupa unul dintre cuvintele cheie specificate.
Din Gura in Gura